Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cassandra Clare - Pokoli Szerkezetek és A Végzet ereklyéi c. könyvsorozatai alapján készült szerepjátékos oldal. ~ Nem ragaszkodunk a történethez! ~ - Szabad a játék, nincsenek korlátok! -
Hozzászólások száma : 25 Regisztrált : 2013. Sep. 14.
Tárgy: Karakterlap minta Kedd Szept. 24, 2013 10:14 am
KERESZTNÉV ★ VEZETÉKNÉV
TELJES NÉV: ide írd KOR: ide írd NEM: nő/férfi SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: ide írd CSOPORT: Ember/Árnyvadász/Vámpír/Boszorkánymester/Várfarkas/Tündér 5 DOLOG AMIT SZERETEK: ide írd 5 DOLOG AMIT UTÁLOK: ide írd
ILYEN VAGYOK: itt rólad szeretnénk egy kicsit megtudni, külső, belső tulajdonságok. hogy öltözködsz, mi a kedvenc színed és még több ilyen érdekességet csak rólad.
AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: ide jöhet egy előtörténet vagy egy meghatározó nap, pillanat az életedből. nincs megszabva, hogy mennyit kell írni,. de azért ismerjünk meg belőle. erre a részre figyelj oda a legjobban. hajrá!
PLAY BY: avatar alanyod neve, aki a képeden szerepel
[b]ILYEN VAGYOK:[/b] itt rólad szeretnénk egy kicsit megtudni, külső, belső tulajdonságok. hogy öltözködsz, mi a kedvenc színed és még több ilyen érdekességet csak rólad.
[b]AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: [/b]ide jöhet egy előtörténet vagy egy meghatározó nap, pillanat az életedből. nincs megszabva, hogy mennyit kell írni,. de azért ismerjünk meg belőle. erre a részre figyelj oda a legjobban. hajrá!
[b]PLAY BY:[/b] avatar alanyod neve, aki a képeden szerepel </tr></table>
A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 12, 2013 10:14 am-kor.
Admin Admin
Hozzászólások száma : 25 Regisztrált : 2013. Sep. 14.
Tárgy: Re: Karakterlap minta Kedd Szept. 24, 2013 4:41 pm
[kor: a zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]
[pb: a zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]
[csoport zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]
▸ KERESZTNÉV KÖZÉPSŐNÉV VEZETÉKNÉV ◂
NEM: nő/férfi
SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: ide írd
5 DOLOG AMIT SZERETEK: ide írd
5 DOLOG AMIT UTÁLOK: ide írd
ILYEN VAGYOK: itt rólad szeretnénk egy kicsit megtudni, külső, belső tulajdonságok. hogy öltözködsz, mi a kedvenc színed és még több ilyen érdekességet csak rólad.
AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: ide jöhet egy előtörténet vagy egy meghatározó nap, pillanat az életedből. nincs megszabva, hogy mennyit kell írni,. de azért ismerjünk meg belőle. erre a részre figyelj oda a legjobban. hajrá!
Kód:
<style type="text/css">.alltoowell { width: 180px; height: 24px; position: relative; left: 10; line-height: 24px; background-color: white; text-align: center; font-family: arial; text-transform: uppercase; letter-spacing: 1px; font-size: 7px; color: #111; }.irememberit { opacity: 0; -webkit-transition: opacity .6s ease-in-out; -moz-transition: opacity .6s ease-in-out; -o-transition: opacity .6s ease-in-out;}.irememberit:hover { opacity: 1; -webkit-transition: opacity .6s ease-in-out; -moz-transition: opacity .6s ease-in-out; -o-transition: opacity .6s ease-in-out;}</style> <center><div style="width: 465px; height: 203px; padding: 15px; background-color: white; "><table><td><div style="width: 200px; height: 200px; background-image: url(http://files.kepfeltoltes0.webnode.hu/200000857-cd278ce1fa/260504_galeria_a_vegzet_ereklyei_csontvaros__12_.jpg);"><div class="irememberit"> <div style="height: 55px;"></div><div class="alltoowell">[kor: a zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]</div><div style="height: 10px;"></div><div class="alltoowell">[pb: a zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]</div><div style="height: 10px;"></div><div class="alltoowell">[csoport zárójelet és a benne lévő szöveg helyére írd!]</div><div style="height: 55px;"></div></div></div></div></td> <td><div style="width: 260px; height: 30px; font-family: cambria; font-style: italic; text-transform: lowercase; text-align: center; line-height: 30px; font-size: 10px; letter-spacing: 3px; text-shadow: 1px 1px #eee; color: #111;">▸ KERESZTNÉV KÖZÉPSŐNÉV VEZETÉKNÉV ◂</div><div style="width: 240px; height: 150px; padding: 10px;"><div style="width: 235px; height: 150px; overflow: auto; padding-right: 10px; text-align: justify; font-family: cambria; font-size: 9px; line-height: 150%;">[b]NEM:[/b] nő/férfi
[b]SZÜLETÉSI HELY, IDŐ:[/b] ide írd
[b]5 DOLOG AMIT SZERETEK:[/b] ide írd
[b]5 DOLOG AMIT UTÁLOK:[/b] ide írd
[b]ILYEN VAGYOK:[/b] itt rólad szeretnénk egy kicsit megtudni, külső, belső tulajdonságok. hogy öltözködsz, mi a kedvenc színed és még több ilyen érdekességet csak rólad.
[b]AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: [/b]ide jöhet egy előtörténet vagy egy meghatározó nap, pillanat az életedből. nincs megszabva, hogy mennyit kell írni,. de azért ismerjünk meg belőle. erre a részre figyelj oda a legjobban. hajrá! </div></div></td></table></div> </center>