Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Cassandra Clare - Pokoli Szerkezetek és A Végzet ereklyéi c. könyvsorozatai alapján készült szerepjátékos oldal. ~ Nem ragaszkodunk a történethez! ~ - Szabad a játék, nincsenek korlátok! -
TELJES NÉV: Faith Sophia Campbelle KOR: 18 NEM: nő SZÜLETÉSI HELY, IDŐ: Miami, 1995.06.24. CSOPORT: Árnyvadász 5 DOLOG AMIT SZERETEK: • Mindenre pontos és következetes tervet kitalálni • Ártatlannak mutatni magát, miközben egyáltalán nem is az • Önmagát • Az ikerbátyját • Állatok 5 DOLOG AMIT UTÁLOK: • Ha rájönnek a tervére idő elött • A szüleit • Egy boldog családot látni • Az olyan embereket, akik mindent túlreagálnak • Unalom
A CSALÁDOM: Anya: Thalia Dawson-Campbelle, 45, Árnyvadász volt, de ő és apám otthagyott engem, hogy saját magukra tudjanak koncentrálni. Olyan becsusszant plusz teher voltam a számukra, ezért egy MONDÉN árvaházba adtak, hogy még véletlenül se jöjjek rá, hogy árnyvadász vagyok és még véletlenül se találhassam és zavarhassam őket. Nincs semmi emlékem sem anyámról, sem apámról, de amióta rájöttem, mit tettek velem, gyűlölöm őket. Apa: Ian Campbelle, 46, Ő is árnyvadász, mint anyám és neki sem volt túl sok kedve felnevelni engem. Nem tudok túl sokat mondani róla, mivel nem emlékszem rá. Testvér: Darren Campbelle, 18, Ő sz ikerbátyám, akit anyuék ugyanúgy beadtak az árvaházba, mint engem. Együtt nőttünk fel és mivel másra nem számíthattunk, nagyon közeli kapcsolatban állunk. Soha semmit nem csináltunk egymás nélkül és nem nagyon voltak más barátaink, így gyakorlatilag mindent egymással osztottunk meg. Egyéb: Thabitha Gates, 40, Az árvaház vezetője, aki a bátyám és az én nevemet is adta(ugyanis anyuék még ezt sem határozták meg). Ms Gates látott bennünk valami különlegeset, így nagyobb figyelmet fordított ránk, mint a többi árvára. Később kiderült, hogy ő egy tündér, szó szerint. Ő segített nekünk rátalálni az Intézetre.
ILYEN VAGYOK:
AZ ÉN KIS TÖRTÉNETEM: ide jöhet egy előtörténet vagy egy meghatározó nap, pillanat az életedből. nincs megszabva, hogy mennyit kell írni,. de azért ismerjünk meg belőle. erre a részre figyelj oda a legjobban. hajrá!